У Львові в житловому будинку стався вибух газу: нові подробиці та відео з місця події

У Львові вибух газу пошкодив житловий будинок

В місті Львів вечірньої пори в кількаповерховому будинку, де розміщені квартири, стався вибух газу. Місцеві рятувальники, які там працювали, виклали відеоролик. Про сам інцидент інформує ГУ ДСНС Львівського регіону.

На відео відзнято ситуацію за кілька хвилин після вибуху голубого палива. Чітко можна побачити, що з вікон помешкання другого поверху вже виглядають язики вогню. Місцеві рятувальники зразу ж почали локалізувати пожежу. Та разом з тим проводити евакуацію мешканців будинку, який постраждав від побутового інциденту.

В Головному управлінні ДСНС Львівського регіону розповіли, що пожежу, яка виникла після того, як вибухнув газ, вони ліквідували повністю. Обстежили задимлені житлові приміщення і вивели з небезпеки трьох мешканців. Їх відправили до медичного закладу після того, як їх обстежили медики.

Щоб локалізувати вогонь в житловій забудові, рятувальники задіяли 5 одиниць спецтехніки та 24 рятувальників. Зараз повністю з’ясовується за яких обставин мав місце побутовий інцидент та причини вибуху.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львові серед вулиці з-під асфальту вирвався стовп вогню.Мешканці столиці Західного регіону нашої держави в понеділок стали свідками шокуючого інциденту. В старому місті, просто на проїжджій частині почала горіти бруківка, якою вимощена вулиця. Сильний вогонь йшов з під землі, наче там стояв якийсь підземний резервуар з нафтопродуктами. Містяни не розгубились, не панікували, а викликали поліцію та представників комунальних служб. Причина загоряння прозаїчна: стався витік в трубі на підземній газовій магістралі, яка проходить центром Львова.