Головна Новини Суспільство події У літаки в Бейруті не пускають із пейджерами та раціями
commentss НОВИНИ Всі новини

У літаки в Бейруті не пускають із пейджерами та раціями

Через останні події з масовими вибухами техніки, у літаки не пускають з таким багажем

сьогодні, 16:33
Поділіться публікацією:

Бейрутський міжнародний аеропорт імені Рафіка Харірі в середу видав нову директиву, яка забороняє пасажирам проносити пейджери та рації на борт будь-яких літаків, пише NNA.

У літаки в Бейруті не пускають із пейджерами та раціями

Іллюстративне фото

Заборона поширюється як на зареєстрований багаж, так і на ручну поклажу, а також на вантажі та діятиме до подальшого повідомлення. Авіакомпаніям доручено інформувати пасажирів про це нове правило, яке набуває чинності негайно.

Будь-які знайдені подібні пристрої будуть конфісковані службою безпеки аеропорту.

Циркуляр підписав генеральний директор цивільної авіації інженер Фаді Ель Хассан.

Зазначимо, що 17 вересня близько 15:30 в багатьох містах Лівану та Сирії вибухнули сотні пейджерів. Протягом пів години від вибухів загинули 12 людей, поранень дістали майже три тисячі. Серед поранених — посол Ірану в Бейруті Моджтаба Амані та члени організації "Хезболла". Офіційні Ліван та Іран звинувачують в атаці Ізраїль та його спецслужби.

Вже 18 вересня арабські ЗМІ повідомили, що окрім пейджерів вибухають також ноутбуки, телефони, сонячні панелі та інша техніка.

Національне інформаційне агентство Лівану з посиланням на міністерство охорони здоров'я повідомляє, що внаслідок останньої хвилі вибухів постраждали понад 100 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В Ізраїлі заявили про початок нової фази війни: з ким будуть воювати

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант оголосив про зміну пріоритетів, зокрема про переміщення уваги на північний фронт, де виникла загроза з боку бойовиків організації "Хезболла". Він зазначив, що Ізраїль стоїть на порозі нової стадії війни, що потребує відповідної адаптації. Основним завданням держави на цьому етапі є гарантування безпеки жителів північних регіонів та забезпечення їх повернення до своїх домівок.

"Центр тяжкості переміщається на північ. Ми перенаправляємо сили, ресурси та енергію на північ... Я вважаю, що ми знаходимося на початку нової фази цієї війни, і нам необхідно адаптуватися", — сказав чиновник, звертаючись до військовослужбовців ВПС Ізраїлю на авіабазі "Рамат- Давид".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини