У Києві при страшних обставин вбили учасницю популярного телешоу

34-річна Тетяна була місцевою знаменитістю

Учасницю проєкту "Панянка-Селянка" виявили мертвою у власній квартирі в Києві. Про це йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин" з посиланням на поліцію Оболонського району Києва.

За попередньою інформацією, жорстоке вбивство скоїв її чоловік, з яким вони нещодавно одружилися, але дуже часто сварилися. Відзначимо, що жінка перевезла його з Харкова до столиці навесні 2021 року і доглядала після інсульту. Вона його прихистила і виходила. А він так по-звірячому віддячив улюблену.

34-річна Тетяна була місцевою знаменитістю. На Оболоні її знали дуже добре. У жінки вдома був власний манікюрний салон. Крім того, вона брала участь в популярному телепроєкті "Панянка-селянка". Тетяна познайомилася з чоловіком в мережі. Різниця у віці в 17 років її не збентежила. Микола жив у Харкові і деякий час вони їздили один до одного в гості. Потім пара розбіглася і майже три роки не спілкувалася. Пізніше Микола захворів і Тетяна знову поїхала до нього в Харків. Чоловік переніс інсульт і йому потрібна була допомога. Він подзвонив Тетяні і попросив про допомогу, а потім навесні 2021 роки жінка перевезла його до Києва.

Тетяна вирішила офіційно розписатися з Миколою, і весілля відбулося на початку літа. Дівчина розповідала подругам, що чоловік був агресивним і кидався в неї ножами.

Нагадаємо, в Волинської області жінка вирішили вбити свого колишнього чоловіка, щоб не плати кредит банку, який вона оформила на його ім'я. Вбивці вона пропонувала гонорар в розмірі 10 тисяч гривень. Правоохоронці з'ясували, що 36-річна жінка, використовуючи документи свого чоловіка, оформила на його чимало кредитів загальною сумою 200 тисяч гривень. Але поліцейським вдалося врятувати чоловіка і запобігти його вбивство.