У Кернеса почався набряк мозку, - джерело

У мера Харкова Геннадія Кернеса нібито розвинулося ускладнення в результаті "коми"

Харківський Телеграм-канал "ТРУХА" повідомив про те, що у мера Харкова Геннадія Кернеса нібито розвинулося ускладнення в результаті "коми" - набряк мозку. Про це канал повідомляє з посиланням на свої джерела.

Більш того, за непідтвердженою інформацією "ТРУХИ", Кернеса нібито хотіли перевезти до Ізраїлю, однак не стали цього робити через потенційну небезпеку.

Однак невідомо, чи можна довіряти даним джерела. Нагадаємо, саме в цій групі вчора з'явилася інформація про те, що харківський градоначальник впав у кому в результаті двосторонньої пневмонії. Однак в міськраді цю інформацію вчора категорично спростували.

У Харківській міськраді підтвердили, що мер дійсно на лікарняному з 10 вересня, однак про кому й мови немає. За словами першого заступника мера Ігоря Терехова, вчорашнє "вкидання" в ЗМІ про уявну кому - частина передвиборчої технології опонентів. Більш того, Терехов спілкувався з шефом по телефону після інформації про те, що Кернес нібито без свідомості.

Раніше ми повідомляли, що Харківський міський голова Геннадій Кернес виявився в комі після того, як у нього нібито був діагностований коронавірус СOVID-19.