Головна Новини Суспільство події У Івано-Франківській області через пожежу в лікарні загинули пацієнти: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Івано-Франківській області через пожежу в лікарні загинули пацієнти: подробиці

У реанімації лікарні в Косові сталася пожежа та загинули пацієнти

29 грудня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Увечері 28 грудня сталася пожежа у реанімаційному відділенні Косівської Центральної районної лікарні. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області. 

У Івано-Франківській області через пожежу в лікарні загинули пацієнти: подробиці

У Косівській лікарні сталася пожежа, фото Нацполіції

На місце за викликом персоналу медичного закладу про надзвичайну подію прибули пожежники. Відомо, що загоряння виникло в палаті реанімаційного відділення, де лежало сім хворих пацієнтів. Медперсонал почав евакуацію хворих з приміщення, де сталося займання, до прибуття рятувальників. Всього з палат першого поверху вивели 12 пацієнтів.

У результаті пожежі загинули чоловік та жінка 79 та 76 років. Серед потерпілих — четверо медиків отримали опіки. Повідомляється, що пожежу ліквідували протягом 40 хвилин. На місці працювало 23 працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомили в прес-службі поліції, в лікарні загинуло троє пацієнтів, ще один пацієнт помер від коронавірусної хвороби. На місці працювали слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти.

Потерпілих з опіками госпіталізовано до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. За фактом загибелі громадян в результаті пожежі в медичному закладі буде відкрито кримінальне провадження.

У прес-службі Міністерства охорони здоров'я (МОЗ) повідомили, що в палаті стався вибух, а потім розгорівся вогонь. Про причини події поки що нічого не відомо. Обставини інциденту встановлюватимуть правоохоронні органи. В МОЗ висловили співчуття рідним загиблих та повідомили, що на місце виїжджали представники регіонального департаменту охорони здоров'я.

Як повідомляв портал "Коментарі", в реанімації лікарні в місті Астрахань розгорівся вогонь, в результаті загинуло двоє пацієнтів.

У Івано-Франківській області через пожежу в лікарні загинули пацієнти: подробиці - фото 2
У Івано-Франківській області через пожежу в лікарні загинули пацієнти: подробиці - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини