У Дніпропетровській області багатодітна мати побила гінеколога

В місті Нікополь жінка накинулася на гінеколога через аборт

В місті Нікополь Дніпропетровського регіону багатодітна мешканка, яка записалась на прийом до місцевого гінеколога, завдала йому побоїв. Про це інформує ТСН, оприлюднивши рішення Нікопольської міськрайонної судової установи.

Матір чотирьох дітей зайшла на прийом до лікаря зі своєю подругою і завдала йому побоїв з тої причини, що він відмовився перервати вагітність її знайомій, яка чекала дитину. Цей інцидент мав місце в міському медичному закладі. Гінеколог відмовилася робити аборт з тої причини, що у вагітної мешканки Нікополя були проблеми із здоров’ям і така операція ставила під загрозу її життя.

Відмова місцевого лікаря дуже розгнівила багатодітну матір і вона здійснила напад на гінеколога просто на робочому місці. Вона кілька разів вдарила лікарку по обличчю. В постраждалої медички були встановлені неважкі тілесні пошкодження, зокрема, пошкодження м’яких тканин в ділянці голови.

Нікопольська міськрайонна судова установа розглядала цю справу без потерпілої лікарки. Але багатодітна городянка, яка агресивно поводила себе в лікарні та задала побоїв лікарю, ніяких заперечень не висловлювала, визнала, що була неправа і попросила вибачення за свою поведінку. Головуючий під час процесу визнав цю жінку винною за ч.1 ст. 125 ККУ. На мешканку Нікополя наклали штраф в розмірі 850 гривень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпропетровській області чоловік викинув співмешканку з вікна багатоповерхівки.В результаті події потерпіла отримала множинні травми. Вона була госпіталізована медиками, які прибули на місце подій.