Головна Новини Суспільство події У Чернівецькій області знайшли понад 8 тонн фальсифікату: який товар підробляли
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівецькій області знайшли понад 8 тонн фальсифікату: який товар підробляли

Фальсифіковане паливо продавали на двох АЗС

сьогодні, 15:46
Поділіться публікацією:

На Буковині детективи БЕБ виявили понад 8 тонн фальсифікованого товару. Йдеться про підробку пально-мастильних матеріалів. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки. 

У Чернівецькій області знайшли понад 8 тонн фальсифікату: який товар підробляли

Фото БЕБ

На протиправних діях викрили підприємця, який на своїх АЗС продавав фальсифіковане паливо, вилучили 8 тонн пального.

“За результатами експертизи, пальне, яке реалізовувалося на цих заправках, не відповідало вимогам державних стандартів. Під час санкціонованих обшуків на двох АЗС детективи вилучили гроші, реєстраційно-дозвільні документи, чорнові записи, комп’ютерну техніку та  пально-мастильні матеріали”, — повідомили в БЕБ. 

Детективи бюро здійснюють досудове розслідування за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу України.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Волинській області перед судом опиниться мешканець Луцька — його обвинувачують у підробці популярного товару.

У ході досудового розслідування детективи БЕБ встановили, що мешканець Луцька організував нелегальне виготовлення засобів для прання.  “Встановлено, що підозрюваний облаштував підпільний цех з виробництва побутової хімії у гаражному приміщенні на території Луцького району.

Готову продукцію розфасовував у тару, що містила маркування відомих торговельних марок, права інтелектуальної власності на які належать іноземним компаніям. Під виглядом оригіналу підроблений товар продавали по всій території України”, — уточнили у БЕБ.  Детективи бюро у ході проведення розслідування провели обшуки у складському приміщенні. Детальніше читайте тут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини