У Черкаській області страшне ДТП: Ланос затиснуло між двома фурами, загинула жінка-водій та її 5-річний син

Тіла довелося вирізати із залишків автомобіля

Смертельна ДТП сталося сьогодні в Черкаській області. В результаті трагедії загинула 47-річна жінка її 5-річний син. Аварія трапилася в Уманському районі, там на даний момент йдуть ремонтні роботи дорожнього полотна. Відомо, що працівники автодору здійснювали реверсний рух на ділянці дороги. Коли рух транспортних засобів різко зупинилася, в задню частину автомобіля "Ланоса", в якій знаходилися загиблі, в'їхала вантажівка. Удар був такої сили, що "Ланос" в прямому сенсі "склало в гармошку", загнавши під вантажівку, що знаходиться попереду.

На місці події працюють представники правоохоронних органів і рятувальники. Відзначається, що водії двох фур - передньої та задньої - не постраждали.


Раніше "Коментарі" писали про те, що в Харкові вчора сталася смертельна ДТП з обезголовленням. Трагедія трапилася на центральному проспекті міста під назвою Московський, де рух автотранспорту дуже інтенсивно. За словами очевидців, на місці, де сталася аварія, досить часто трапляються ДТП, в тому числі та зі смертельним результатом.