У Черкаській області чоловік погрожував поліцейським, які намагалися його врятувати

Житель Сміли зробив спробу суїциду посеред вулиці

У місті Сміла поліцейські врятували чоловіка, який хотів накласти на себе руки. Поліцейські у свій вихідний прогулювалися містом і почули крики. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції (ГУНП) в Черкаській області.

Відомо, що кричав чоловік, який різав себе ножем посеред вулиці. Житель Сміли дістав з кишені кухонний ніж і почав бити себе холодною зброєю у живіт і в груди. Подія трапилася 15 вересня. На допомогу чоловікові, який намагався себе вбити, прибігли правоохоронці, що були неподалік.

Однак поранений почав розмахувати закривавленим ножем перед поліцейськими та погрожував їм. Правоохоронцям все ж вдалося вибити у чоловіка з рук ніж. Пораненому надали першу допомогу і передали медикам "швидкої", які приїхали на виклик. Чоловік знаходиться в лікарні, його прооперували. Життю та здоров'ю жителя Сміли вже нічого не загрожує.

Причини спроби самогубства невідомі. Повідомляється, що оперативну допомогу пораненому чоловіку надали інспектор патрульної поліції та інспектор чергової частини ГУНП.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Черкаській області чоловік зґвалтував свою 12-річну падчерку. Слідство встановило дані, які можуть свідчити про злісне невиконання матір'ю обов'язків по догляду за малолітньою, що призвело до тяжких наслідків. Зараз правоохоронці вже затримали підозрюваного і пред'явили йому підозра в скоєнні кримінального злочину.

Також ми писали, що в Одесі чоловік зґвалтував 10 неповнолітніх дівчат. Зловмисник, маскуючись під виглядом юнака, знайомився зі своїми жертвами в соціальних мережах.