У Черкаській області 96-річна бабуся ледве не замерзла у своєму будинку: подробиці

96-річна бабуся ледве не замерзла у своєму будинку у Черкаській області

В одному з населених пунктів Черкаської області місцева 96-річна довгожителька ледве не замерзла на холодній долівці свого не протопленого будинку. Вона оступилась, впала і без допомоги не могла підвестись. За дорученням небайдужих односельців, врятував довгожительку від морозу поліцейський офіцер місцевої громади. Про це інформує пресслужба ГУ Нацполіції Черкащини.

Ця історія, яка таки закінчилась добре, мала місце в населеному пункті Вершина Згарська Черкаської області. Стурбовані односельці, які кілька днів не бачили на вулиці свою поважну сусідку, звернулись за допомогою до представника поліції – поліцейського офіцера місцевої територіальної громади Анатолія Стадника і попросили перевірити, чи все добре з їх землячкою. Вони зазначили, що ввечері в хаті не вмикається світло, і сама старенька кілька днів не з’являється на своєму дворі.

Поліціянт прийшов на садибу старенької. Оглянувши хату та подвір’я, зауважив, що двері будинку зачинені з середини. Через віконну шибку він розгледів жінку, яка лежала на підлозі будинку.

Аби потрапити всередину і врятувати бабусю, майор поліції зламав двері і відразу кинувся до землячки, яка без сторонньої допомоги не могла встати. Вона дуже змерзла і не мала сили, адже кілька днів пролежала в холодній кімнаті.

Поліціянт, який служить в цій сільській громаді, підняв довгожительку і підвів до ліжка, потім викликав медиків, але селянка не захотіла їхати в лікарню.

Тоді він повідомив про цей випадок представників соціальної служби і разом з ними надав найповажнішій сільській мешканці необхідну допомогу. Старенька щиро подякувала своїм рятувальникам, зокрема, поліцейському, що допоміг в скруті, проявивши милосердя та людяність.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Волинській області 73-річна бабуся протаранила бус на скутері.