Головна Новини Суспільство події Страшна ДТП сталася на Вінничині: загинуло шестеро молодих людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Страшна ДТП сталася на Вінничині: загинуло шестеро молодих людей

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули шестеро людей, з яких двоє неповнолітніх: тривають слідчі дії

сьогодні, 16:21
Поділіться публікацією:

За попередньою інформацією слідства, 16 жовтня близько 17:20 неподалік с. Писарівка Вінницького району на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине 36-річний водій автомобіля DAF, житель Гайсинського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом RENAULT TRAFIK, під керуванням 48-річного вінничанина, який рухався у зустрічному напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Вінницької області.

Страшна ДТП сталася на Вінничині: загинуло шестеро молодих людей

ДТП у Вінницькій області. Фото: НПУ

Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та п’ятеро його пасажирів: мешканці Вінницького району 16, 17, 19, 23 років та 21-річний житель Жмеринського району загинули на місці події.

Водій вантажівки з отриманими травмами госпіталізований до лікарні. Наразі він затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Автомобілі поміщено на арештмайданчик. У водія автомобіля DAF здійснено забір крові для проведення токсикологічної експертизи.

За цим фактом слідчі слідчого управління розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Слідчими призначено ряд експертиз, за результатами яких будуть встановлені остаточні обставини та причини автопригоди.

Страшна ДТП сталася на Вінничині: загинуло шестеро молодих людей - фото 2
Страшна ДТП сталася на Вінничині: загинуло шестеро молодих людей - фото 3
Страшна ДТП сталася на Вінничині: загинуло шестеро молодих людей - фото 4
Страшна ДТП сталася на Вінничині: загинуло шестеро молодих людей - фото 5

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У страшній ДТП загинула молода родина з двома малими дітьми

Дорожньо-транспортна пригода сталася біля с. Шевченкове Комарівської територіальної громади Ніжинського району на Чернігівщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Внаслідок зіткнення легкового автомобіля "ВАЗ" з вантажівкою "КамАЗ" загинув 29-річний водій, його 29-річна дружина та двоє дітей 2016 та 2024 р. н. На місці події працювали рятувальники та правоохоронці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини