Стали відомі деталі звірячого вбивства дівчинки під Харковом

Школяр, який може бути причетний до злочину, відомий жорстоким поводженням з тваринами

Родичі вбитої в Старому Салтові шестирічної Мирослави Третяк розповіли, що з підозрюваним 13-річним підлітком сім'я знайома давно. Про це пише УНІАН з посиланням на Newsroom.

Хлопець проживає з сім'єю по сусідству - на першому поверсі житлового будинку. За їх словами, Богдана часто бачили на прогулянках з малюками. Сім'я вбитої дитини навіть скаржилася батькам хлопця, що дітям необхідно грати окремо через чималу різницю у віці.

В день трагедії Мирослава грала з подружкою Вікою, в той день до них і приєднався ймовірний вбивця.

"Вчора вона прибігла і каже:" Мама, мене сусід Богдан ображає". Мирослава сказала, що він штовхав її і викинув обруч у вигляді ріжок. Я сказала, не чіпати його і просто піти і пообіцяла поговорити з його мамою, коли та прийде" , - розповідає мати вбитої дівчинки.

Потім близько 15:00 Мирослава сходила в магазин і прилягла відпочити, а ввечері знову попросилася на прогулянку з подругою і взяла велосипед. Дівчинка довго не поверталася додому. А коли Віка з'явилася на порозі з питанням: "А Миру гулятиме?", мати зрозуміла, що з її донькою щось сталося. Подружка розповіла, що та пішла прогулятися Богданом.

З'ясувалося, що діти вирушили в бік покинутої пекарні, і з тих пір їх не бачили.

Родичі жорстоко вбитої дівчинки не сумніваються, що саме Богдан може бути причетний до смерті їхньої дитини. Ще в школі підліток неодноразово ображав дітей. Крім того, школяр відомий жорстоким поводженням з тваринами. Будучи в четвертому класі, Богдан убив цуценят, розштовхавши їх голови об цеглу.

Якщо юнак виявиться винним в скоєнні вбивства, йому може загрожувати від десяти років до довічного ув'язнення за гратами.

Нагадаємо, що вчора вночі в селищі Старий Салтів Харківської області знайшли бездиханне тіло Мирослави Третяк, яка пішла на прогулянку і не повернулася. Дитині було 6 років. На її тілі виявили забої голови та обличчя. Сьогодні вранці в поліції розповіли про затримання вбивці. Деякі харківські видання повідомляють про те, що дівчинка була також зґвалтована.