Головна Новини Суспільство події Справа про хабар Злочевського: перевіряють причетність Офісу генпрокурора
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа про хабар Злочевського: перевіряють причетність Офісу генпрокурора

Офіс генерального прокурора розпочав службове розслідування щодо причетності співробітників до справи про рекордний хабар екс-міністра екології Миколи Злочевського

13 червня 2020, 17:00 comments1883
Поділіться публікацією:

Офіс генерального прокурора проводить службове розслідування факту втручання в ЄРДР для перевірки закриття справи колишнього міністра екології Миколи Злочевського. Про це інформує прес-служба Офісу генпрокурора.

Справа про хабар Злочевського: перевіряють причетність Офісу генпрокурора

Так, працівник Офісу генпрокурора підозрюється у здійсненні входу до Єдиного реєстру досудових розслідувань для перевірки інформації про закриття кримінального провадження за підозрою екс-міністра. Повідомляється, що закрити це провадження за допомогою рекордного хабаря сумою 6 мільйонів доларів керівникам антикорупційних органів намагалася група осіб. Однак 12 червня їх було затримано Національним антикорупційним  бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою "на гарячому".

В Офісі генпрокурора поінформували, що встановлюють коло причетних до втручання в ЄРДР осіб. Якщо їхня участь підтвердиться, то співробітників відсторонять від займаних посад і притягнуть до відповідальності.

Як повідомлялося, керівництву НАБУ і САП запропонували рекордний хабар в історії України за закриття справи Злочевського. При цьому, зробити такий "подарунок" хотіли до дня народження останнього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини