Снайпер підстрелив кримінального авторитета прямо у спортзалі Івано-Франківська (ВІДЕО)

Кримінальний авторитет отримав вогнепальне поранення та доставлений до лікарні

В приватному спортивному закладі міста Івано-Франківська сталась стрілянина. Як результат, один з присутніх там отримав вогнепальне поранення. Попередньо інформують, що в чоловіка стріляв снайпер з даху сусідньої багатоповерхівки.

Про це інформує GALKA.

Як повідомляють місцеві журналісти, інцидент зі стріляниною мав місце 26 червня. Після 17:20 поліціянтам прийшов виклик про стрілянину, що була на вулиці Симоненка в цьому обласному центрі.

"Попередньо відомо, що невідомий чоловік через вікно зробив постріл. Внаслідок цього поранення отримав відвідувач спортивного клубу. Чоловіка доставлено до лікарні", — розповів журналістам очільник Івано-Франківської обласної поліції Сергій Беспалько, повідомляє "Галка".

На місце події виїхали криміналісти та працівники слідчо-оперативної групи. На пошук підозрюваного було залучено всі оперативні служби.

Поліціянти повідомили, що їх співробітники опитували свідків, очевидців, жителів навколишніх будинків, ще вилучено відео з камер спостереження. Встановлено, що незнайомець з невстановленої зброї вистрілив в 32-річного місцевого мешканця, що був в той час в залі спортивного клубу. Подію кваліфіковано за п. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Журналісти видання Dетектив-Info, посилаючись на власне джерело, пишуть, що тут йдеться про кримінального авторитета Івана Климовича, який відомий за прізвиськом "Храмий"/"Паспортист".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Чернівцях під час затримання біля школи сталася стрілянина. Біля однієї зі шкіл Чернівців під час затримання злочинця сталася стрілянина. Під час інциденту один поліцейський загинув, ще один отримав поранення.