Смертельний відпочинок на Херсонщині: тіло чоловіка, що потонув разом з сином, знайшли аж в Криму

Чоловіка та його дитину винесло у відкрите море на надувному матраці

Родину зі Львова роз’єднала на Херсонщині невблаганна смерть на воді. Потонулого батька, який ще 19 серпня пропав разом із сином, відпочиваючи на надувному матраці, увесь цей час розшукували і виявили аж в Криму. Загиблого від морської стихії хлопчика, знайшли раніше. Його побачили недалеко від берега, на острові Джарилгач в Скадовському районі. Про це інформує сайт lviv1256, посилаючись на розповідь друзів родини загиблих.

Батька родини знайшли в Чорноморському, це територія республіки Крим. Туди занесла покійника водна стихія. Сталось це 23 серпня. Жителя міста Львова розшукували всі ці кілька днів.

Хлопчик, який втонув в морі, лише закінчив другий клас. Стихія раптово винесла їх з татом, коли вони засмагали на матраці, у море. Родина зі Львова, до якої прийшла біда, виховувала трьох дітей. Крім братика підростало ще дві сестрички. Тепер мама і дві донечки залишились без надійної чоловічої підтримки, у них відразу не стало батька і чоловіка, сина та брата.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Херсонщині сталась моторошна трагедія під час відпочинку 8-річного сина з батьком. На острові Джарилгач Херсонської області під час купання на матраці зникли батько та син, які приїхали туди зі Львова. Тіло хлопчика вже знайшли, а пошуки чоловіка продовжувалися. Батько і син пішли просто поплавати на матраці. Надзвичайники відразу розпочали пошуки. Стало відомо, що усього до пошуків залучили 25 осіб та 6 одиниць техніки, в т. ч. 5 плавзасобів, з них 9 осіб та 1 плавзасіб ДСНС.