Смерть судді Печерського райсуду Києва Віталія Писанця: ЗМІ назвали нові подробиці та версії

Є кілька версій причин смерті Писанця, дізналися журналісти

На Київщині, в населеному пункті Погреби пішов з життя суддя Печерського районного суду Києва Віталій Писанець . Він гостював там у друзі, виходив на вулицю, зачепив квіти у вазі, впав на долівку й помер.

На його тілі не знайшли якихось травм чи пошкоджень, інформує Obozrevatel, посилаючись на власних інформаторів та повідомлення поліції. Журналісти припускають, що миттєва смерть трапилась з тієї причини, що в нього відірвався тромб. Зокрема, за словами поліціянтів, покійний знаходився в одній з кімнат будинку, впав на живіт. На сорочці та на обличчі були виявлені бурі згустки - очевидно, кров.

Разом з тим, видання пише, що працівник суду у вихідний відпочивав із друзями. Вони розпивали алкогольні напої, а потім сп’янілі представник Феміди та поліцейський посперечались. В поліцію сигнал про смерть працівника суду надійшов минулої суботи, після 11 години вечора. Котедж, де він гостював, належить пенсіонеру армії Онопенку П. В колишнього офіцера є документ про здійснення адвокатської діяльності, правда, недійсний.

За словами інформаторів видання, там ніби був присутній працівник Солом'янського управління Головного управління Нацполіції в Києві Хоменко Є.

"Компанія чаркувала та спілкувалась, потім виник конфлікт між суддею та слідчим, який закінчився тим, що розгніваний Віталій Писанець встав й зачепив вазу і перекинувся на долівку. Знайомі спробували його рятувати, але було вже пізно. Тоді вони звернулись до медиків",- стверджують автори інформації.

"Зараз йде слідство за цим випадком, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу, це - умисне вбивство",- коментує інцидент речник Офісу генпрокурора.

Слідство за згадуваним кримінальним провадженням проводять працівники Державного бюро розслідувань. Санкція цієї статті передбачає 15 років позбавлення волі.

Відповідь про те, як і чому загинув відомий представник Феміди, який здійснював правосуддя в Печерському районному суді столиці з 2015 року та вів резонансний процес щодо загибелі в Києві відомого представника медіа Павла Шеремети, має дати експертиза.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського суду, який загинув за дивних обставин.