Січневі морози затримаються недовго: прогоноз синоптиків

Синоптики стверджують, що в кінці цього тижня на вулиці буде плюсова температура

Погода в регіонах нашої країни в останні дні грудня та в перші дня січня радувала українців теплом та аномальними плюсами. Щодо різдвяного похолодання, то прогнозисти стверджують, що січневий мороз та холод затримається в Україні недовго. Вони роблять нові прогнози і стверджують, що в кінці цього тижня на вулиці буде плюсова температура.

Так, синоптикиня Наталка Діденко оприлюднила свій прогноз і передбачає, що холод в наших регіонах буде ще кілька днів. Як вона стверджує, що ближче до 13-14 січня, стовпчик термометра підніматиметься вгору, і повітряні маси будуть відчутно прогріватись по всіх наших територіях.

Як прогнозують синоптики, перше січневе потепління в столиці прийде в неділю, 16 січня.

Разом з тим, в західних регіонах нашої країни вихідного дня, 8 січня, буде похмура погода, опади не прогнозуються. Стовпчик термометра плюсуватиме +2...+4 градуси.

В південних регіонах так само буде похмуро, без сонця. Вночі можливий невеликий дрібний сніг, але вихідного дня опади не прогнозуються. Температура повітря плюсуватиме максимально +1...+3.

При цьому, точне прогнозування на перший місяць нового року прогнозистам тепер оприлюднити нелегко. Заважає аномальне потепління, що було в кінці старого року.

Зараз синоптики стверджують кажуть, що протягом другого місяця зими середня температура буде таки вищою - від 0 до -5 градусів та +1+2 градуси на Кримському півострові.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Україну йде циклон Axel: синоптик розповіла, як зміниться погода.З четверга, 5 січня, в нашій країні суттєво зміниться погода. Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в Україну прийде скандинавський циклон Axel. Він прийде до нас з опадами та сильним вітром.