Швидка їхала близько години: в Одесі на лавці помер чоловік

Медиків викликали кілька разів

В Одесі літній чоловік присів на лавку, після чого знепритомнів. Перехожі викликали швидку допомогу, однак вона їхала дуже довго, - чоловік помер.

Очевидці події розповідають, що помітили на одній з лавок у парку Шевченка пристойного на вигляд літнього чоловіка. Він лежав, не подаючи ознак життя. Небайдужі відразу ж викликали швидку медичну допомогу, але протягом практично пів години медики не прибули.

Ще через 15 хвилин проходить повз одеситка змогла намацати у чоловіка пульс, а потім взяла його телефон і зателефонувала на останній вхідний номер. Виявилося, що жінка додзвонилася синові літнього чоловіка, який в той момент був на роботі. До місця події прибула невістка чоловіка, і відразу ж за нею, по закінченню 45 хвилин, приїхала карета швидкої допомоги. Все, що залишалося медичним працівникам - констатувати смерть. За словами одеситів, поліція до місця події так і не приїхала.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в одній зі шкіл Одеської області шестикласник зламав ногу, проте, ніхто з учителів цього не помітив і не допоміг хлопчику. За словами матері хлопчика, він пролежав на землі тривалий час, поки його відсутність не помітила бібліотекар, що супроводжує дітей у шкільному автобусі по домівках. Співробітники повернулися і знайшли хлопчика на стадіоні, а замість того, щоб викликати швидку допомогу, накричали на шестикласника і повели в невідомому напрямку. Мати дитини називає дії адміністрації школи злочинними. Вона вже звернулася із заявою в поліцію і чекає, поки винуватців покарають по справедливості.