Головна Новини Суспільство події Секс-скандал в ООН: співробітників застали "на гарячому"
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-скандал в ООН: співробітників застали "на гарячому"

На відео, поширеному в мережі, видно людей, що займаються сексом в автомобілі ООН

28 червня 2020, 15:56 comments2267
Поділіться публікацією:

В інтернет виклали відео, яке кидає тінь на Організацію Об'єднаних Націй. На кадрах, які імовірно були зняті на головній набережній Тель-Авіва, видно пару, що займається сексом в автомобілі з логотипом ООН. Інцидент вже викликав масу негативних коментарів. В ООН категорично засудили дії особ, які дозволили собі подібне і пообіцяли встановити особистості можливих співробітників організації.

Секс-скандал в ООН: співробітників застали "на гарячому"

"Це суперечить усьому, що ми підтримуємо і за що боремося з точки зору негідної поведінки працівників ООН", — заявив офіційний представник генерального секретаря Організації Стефан Дюжаррик.

Відзначимо, що в 2019 році на співробітників ООН було подано 175 скарг про сексуальної експлуатації та насильства. Підтвердити вдалося 16 випадків, 15 визнали помилковими. Інші скарги знаходяться в процесі розслідування.

Секс-скандал в ООН: співробітників застали ”на гарячому” - фото 2

Як повідомляв портал "Коментарі", Моніторингова місія з прав людини Організації Об'єднаних націй звернула увагу на резонансну подію, коли двоє поліцейських в райвідділі під Києвом скоїли групове зґвалтування 25-річної дівчини. Як нагадали у своєму повідомленні представники ООН, Нільс Мельцер, спеціальний доповідач ООН з питання про катування та інших жорстоких, нелюдських або принижуючих гідність видах поводження і покарання, під час свого візиту в Україну ще в 2018 році, заявив, що уряду країни необхідно вносити серйозні зміни у всю правоохоронну систему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини