Головна Новини Суспільство події Рятувальники підрахували збитки від негоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Рятувальники підрахували збитки від негоди

У західних областях України тривають роботи з ліквідації наслідків паводку

29 червня 2020, 09:20 comments1238
Поділіться публікацією:

Західні області України відновлюються після стихійного лиха. На сьогоднішній день там підтоплено 550 будинків, стихія вирувала у 70 населених пунктах. У районах лиха зруйновані автомобільні дороги, мости та об'єкти інфраструктури. Таку інформацію надав прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники підрахували збитки від негоди

"На території західних областей (Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська та Тернопільська) тривають роботи з ліквідації наслідків дощового паводку. Всього на території області загинуло — 3 особи (Івано-Франківська область)", – сказано в повідомленні рятувальників.

У ДСНС відзначили, що в 70 населених пунктах підтоплено 550 будинків, 1 об'єкт соціальної та побутової сфери, затоплений 831 підвал, 1 898 тис. присадибних ділянок, зруйновано 150,5 км автодоріг, 83 мости, пошкоджено 582 км автодоріг і 220 мостів.

Відзначається, що рятувальники евакуювали 2 тис. 523 людини. Ліквідовували наслідки негоди 774 співробітника і 291 одиниця техніки. У рятувальних роботах були задіяні два вертольоти.

Як повідомляв пртал "Коментарі", вгалузі США відреагували на стихійне лихо у західних областях України. Уряд Сполучених Штатів Америки виділить 100 тисяч доларів на боротьбу з підтопленнями та паводками. Кошти будуть передані через фонд USAID.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини