Російський блогер вів стрім, поки за спиною лежала мертва вагітна подруга

Трансляція припинилася тільки після того, як поліцейський, що прибув на місце пригоди, відключив камеру

Російський відеоблогер з ніком Reeflay вів стрім в той час, як позаду нього на дивані лежало тіло приятельки. Випадок стався в Московській області кілька годин тому.

З соцмереж став відомим той факт, що померла була вагітна. Як виявилося, Стас Решетніков, (так звати блогера) за день до цього після сварки вигнав дівчину з дому. Деякий час вона провела на вулиці практично без одягу, внаслідок чого сильно перемерзла. На відео видно, що хлопець її практично голу заніс з передпокою і навіть намагався надати допомогу. Крім того, він виявляв ознаки досить сильного сп'яніння - чи то алкогольного, чи то наркотичного. Тому підписники каналу Reeflay зробили неоднозначні висновки щодо смерті нещасної.

Але хоч би що там було, медики, які прибули за викликом одного з користувачів соцмережі, зафіксували смерть Валентини. При чому, за весь цей час, аж до приїзду правоохоронців, трансляція прямого ефіру не припинялася. Закінчилася вона тільки після того, як поліцейський відвернув камеру і вимовив: "Дострімився..."


Раніше "Коментарі" писали про те, що інтернет-трансляція закінчилася для дівчини-відеоблогера з Тибету трагедією. В ході сесії в одному з додатків-аналогів популярного відеосервісу TikTok, на тибетську ведучу, на ім'я Лама напав чоловік. Свідками нападу стали 400 осіб, які стежили за ефіром. В кімнату, з якої велося інтернет-мовлення увірвався чоловік, дівчина закричала, після чого ефір перервався.

Також, українська блогерка зізналася, скільки заробляє в місяць і розкрила інтимні секрети успіху