Головна Новини Суспільство події Путін за тиждень тричі намагався вбити Зеленського — The Times
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін за тиждень тричі намагався вбити Зеленського — The Times

Про замах на президента України повідомила британська газета

4 березня 2022, 11:28
Поділіться публікацією:

Британське видання The Times заявило, що за останній тиждень на президента України Володимира Зеленського скоїли як мінімум тричі замах. Про це повідомляє УНІАН.

Путін за тиждень тричі намагався вбити Зеленського — The Times

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Як повідомляють журналісти, для вбивства Зеленського відправили два різні угруповання — найманців російського угруповання Вагнера та чеченський спецназ. Але, як повідомляє видання, щоразу вдалося зірвати замах за допомогою співробітників російського ФСБ, які проти війни з Україною. 

Найманці Вагнера у Києві зазанали втрат у ході своїх спроб здійснити замах на Зеленського. За інформацією газети, найманці Росії були стурбовані тим, наскільки точно Україна могла передбачити їхні дії. Джерело, близьке до групи, повідомило, що проінформованість служби безпеки президента України стала для них "моторошною". 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Британія вимагає провести екстренне засідання Радбезу ООН. В ООН мають розглянути ситуацію в Україні через загрозу ядерної небезпеки. Джонсон провів розмову з президентом України Володимиром Зеленським щодо важкої ситуації на Запорізькій АЕС. Обидва лідери погодилися, що Росія повинна негайно припинити атаку на електростанцію і дозволити безперешкодний доступ екстренних служб до електростанції.

Також "Коментарі" писали, що окупанти хочуть зробити в Маріуполі блокаду: зараз в цьому українському місті немає електрики, не працює водопровід та в будинках відсутнє теплопостачання. Так само тут немає продовольства, бо перекрито шляхи завозу  товарів продовольчої групи. В Маріуполі загарбники стріляли по двох мікрорайонах, влучили в гіпермаркет в передмісті і,  палили по лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини