Прифронтовій громаді відключили воду: що каже влада

Покровська громада залишилася без водопостачання

Зупинена робота єдиного резервного джерела споживачів Покровської громади на Донеччині – модульної фільтрувальної станції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської міської військової адміністрації.

"Через технічну несправність, спричинену постійними ворожими обстрілами Покровського району, повністю зупинена подача води на Покровську громаду з альтернативного джерела водопостачання.

Компанія "Вода Донбасу" через зупинку виробничих об'єктів не буде здійснювати подачу води споживачам Покровської громади", – повідомляють у Покровській МВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Два міста на Донеччині залишилися без газу – влада закликає виїжджати

Учора близько 10:40 у Покровську Донецької області внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено газорозподільчу станцію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської міської військової адміністрації.

Наразі без газопостачання залишились майже 28 тисяч абонентів, 23 тисячі з яких – жителі Покровська та 5 тисяч – Родинського.

"Російський терор продовжується. Ворог намагається за будь-яку ціну зробити умови життя мешканців Покровської громади нестерпними. Тож Покровська МВА вкотре наголошує на важливості евакуації. На сьогодні це єдиний спосіб врятувати себе та своїх близьких", – наголошує місцева влада.

Читайте також: Окупанти мають просування практично на всіх ділянках фронту – мапа