Потрапила під скорочення: біля Дніпра лікарка випала з вікна лікарні і розбилась на смерть

Користувачі висловлюють припущення, що жінка могла накласти на себе руки, бо потрапила під скорочення

В Дніпропетровській області, в місті Марганець сталась трагедія. На своєму робочому місці, в міській медичній установі загинула медичний працівник. Вона вилетіла з розчиненого вікна і розбилась. Про це інформують в соціальних мережах.

Городяни щиро співчувають рідним загиблої. Але деякі з них стверджують, що покійна у відчаї могла покінчити життя самогубством. Адже її посаду скоротили. Тому чекають на те, що адміністрація медичної установи прокоментує цю трагічну ситуацію.


Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що нові подробиці про жінку, яка вбила свою дитину в Дніпрі. В Дніпрі мама одним смертельним уколом вбила свого малюка, якому не виповнилось ще навіть два роки. Потім іншим шприцом вколола собі смертоносний укол. Городянка працювала фармацевтом, вирішила швидко піти з життя, ще й сина забрати з собою. Малюк від смертоносного препарату не вижив, а матір-самогубець перебуває в медичному закладі. Ця родина мешкала на четвертому поверсі багатоповерхівки в спальному районі міста.Бабуся, яка прийшла до доньки в гості, застала страшну картину:нерухома донька і маленький внук, а поруч лежали шприци та розбиті скляні ампули. Поліціянти, які приїхали в домівку, знайшли листок паперу, на якому городянка написала, чому більше не захотіла жити. Місцеві медики відразу кинулись рятувати маля, але вже було пізно. Смерть настала через отруєння медичними препаратами. Разом з тим, молоду жінку медики вирятували і зараз вона перебуває у відділенні реанімації. За професією вона була фармацевтом . Що штовхнуло її на такий жахливий вчинок – невідомо