Головна Новини Суспільство події Померла мати олігарха Ігоря Коломойського
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла мати олігарха Ігоря Коломойського

Про смерть 81-річної Зої Коломойської повідомила Об'єднана єврейська громада

5 серпня 2020, 00:30 comments2077
Поділіться публікацією:

Сьогодні відомий український бізнесмен Ігор Коломойський поніс непоправну втрату: у віці 81 року померла його мати, Зоя Ізраілевна Коломойська. Про це повідомляє прес-служба Об'єднаної єврейської громади .

Померла мати олігарха Ігоря Коломойського

Відомо, що сам Ігор Валерійович є президентом іудейського об'єднання і вся громада висловлює йому свої співчуття з цього приводу.

"Чи підніметься душа Зої Ізраілевна в Ган Еден, та зарахує її Вс-вишній до сонму праведних, так вкриє під крилами Шехіни Своєї, і нехай буде пам'ять про неї благословенна", — сказали в пам'ять померлої традиційну молитву релігійні євреї.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про смерть батька п'ятого президента Петра Порошенка, Олексія Порошенка, який пішов з життя у віці 84 років.

"Висловлюємо щирі співчуття Петру Олексійовичу і Марині Анатоліївні, всім рідним і близьким з приводу тяжкої втрати — смерті батька і друга, наставника і порадника. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати коханої людини", — зазначено в епітафії партії "Європейська солідарність".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини