Головна Новини Суспільство події Поліція визначила понад 60 учасників перестрілки у Броварах, – Геращенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція визначила понад 60 учасників перестрілки у Броварах, – Геращенко

У суді Броварів сьогодні визначать міру запобіжного заходу для 21 затриманого учасника вчорашніх розборок

30 травня 2020, 12:33 comments3491
Поділіться публікацією:

Станом на сьогодні, 30 травня, поліція і прокуратура визначила більш 60-ти учасників вчорашньої перестрілки в Броварах, включаючи замовників. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Поліція визначила понад 60 учасників перестрілки у Броварах, – Геращенко

Геращенко повідомив, що зараз у Броварському суді починається процедура визначення запобіжного заходу для 21 затриманого у вчорашніх кримінальних розборках. За його словами, поліція і прокуратура вимагають запобіжний захід у вигляді безальтернативного арешту на два місяці для всіх затриманих.

Нагадаємо, масові розборки посеред дворів житлових багатоповерхівок влаштували близько сотні людей. Всі вони – представники угруповань, які контролюють пасажирські перевезення в регіоні, в тому числі й нелегальні. У Мережі опубліковано відео з місця масової перестрілки в Броварах.

Повідомлялося, що в поліції назвали причину і кількість поранених під час стрілянини під Києвом. Згодом мер Броварів розкрив деталі конфлікту.

Раніше "Коментарі" писали, що конфлікт між перевізниками в Броварах почався ще кілька днів тому. Про це йдеться в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини