Головна Новини Суспільство події Побиття дівчинки на стадіоні у Запоріжжі: мати дівчинки назвала причину жорстокої бійки між дівчатами
commentss НОВИНИ Всі новини

Побиття дівчинки на стадіоні у Запоріжжі: мати дівчинки назвала причину жорстокої бійки між дівчатами

За словами матері потерпілої, дівчата раніше дружили

16 грудня 2021, 22:35 comments1156
Поділіться публікацією:

Матір запорізької школярки Жені Анна Корнієнко, яку побили однолітки на шкільному стадіоні, оприлюднила причину  цієї дівчачої бійки. Вона запевнила, що головна причина, через яку жорстоко відлупцювали дівчинку, не розборки через хлопців, а телефон, який вкрали. Про це  йшлося в програмі "Акценти".

 Побиття дівчинки на стадіоні у Запоріжжі: мати дівчинки назвала причину жорстокої бійки між дівчатами

Школярці зробили операцію (фото з відкритих джерел)

 За словами матері неповнолітньої, її дочку та подруг протримали на стадіоні 2,5 години. Після цієї бійки вона привезла доньку до медичного закладу, де було зроблено МРТ голови. В побитої  виявили синці та інші ушкодження, було зламано носа, були наявні больові відчуття в нирках, ключиці.

 Як стверджує Анна Корнієнко, до цієї бійки, її організаторка поцупила в дочки телефон. Ми звернулись в поліцію. Ввечері вона подзвонила  дівчинці і повідомила, щоб прийшла на зустріч, додавши, що віддасть гроші або купить новий. Женя з ровесницями пішла туди. І вже там зрозуміла, що їх будуть лупцювати.

 Городянка ще сказала, що потерпіла булав дружніх відносин з агресивною організаторкою, але після пропажі телефону, вони перестали спілкуватись.

 Місцеві поліціянти повідомили, що після бійки звинувачення за участь в ній пред’явили трьом школяркам. Також фігурантами справи були ще дві юнки, яким також висунули підозри.

 Тим часом в місті Запоріжжя в обласному дитячому медичному закладі зробили операцію 14-річній Жені, яку жорстоко побили ровесниці на шкільному стадіоні.  Школярці  агресивні ровесниці  зламали ніс.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кіровоградській області школяр побив однокласницю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини