Плохий домігся свого: фільм "Земляни" різко набрав популярність у всьому світі завдяки луцькому терористові

Фільм "Земляни" за останню добу став популярним пошуковим запитом в Україні і в багатьох країнах світу, а в Росії кінострічка піднялася на кілька тисяч позицій сервісу "Кино.Поиск"

Документальний фільм "Земляни", які "рекламував" так званий "луцький терорист" Максим Поганий під час захоплення заручників, різко додав популярності за останні добу. Так, за даними Google Trends, вчора до 21:00 пошуковий запит фільму в українському сегменті Google досяг максимального рівня популярності – 100 балів.


Як пояснюють в Google, числа позначають рівень інтересу до теми щодо найвищого показника в таблиці для певного регіону та періоду часу. Так, 100 балів означають найвищий рівень популярності запиту, 50 – рівень популярності запиту, вдвічі менший проти першого випадку. 0 балів означає розташування, за яким недостатньо даних про розглянутий запит.

Відзначимо, що в останній раз фільм "Земляни" користувався подібною популярністю в Україні в травні 2005 року, коли відбулася його прем'єра.


Примітно також, що за регіонами фільм найактивніше "гуглили" у Вінницькій і Житомирській областях, а також у Криму.


Також варто зауважити, що, за даними російських ЗМІ, фільм активно шукають в РФ. Так, картина стала найпопулярнішою на сервісі "Кіно.Пошук". Кінострічка за добу піднялася на 4265 позицій, її рейтинг — 8,7 на основі 12,7 тис. оцінок.

Втім, не тільки в Росії дізнавалися про фільм "Земляни". Судячи за даними все того ж Google Trends, за останню добу рівень інтересу до картини різко виріс в США і Канаді, Бразилії, у більшої частини Азії, а також на всій території Євросоюзу.


Як раніше повідомляли "Коментарі", луцький терорист Максим Плохий звернувся до президента України Володимира Зеленського з вимогою записати відеозвернення, в якому той повинен був закликати всіх дивитися фільм "Земляни" (2005).
Володимир Зеленський виконав вимогу, опублікувавши відповідне звернення на своїй сторінці в Facebook.