Після клацання фотоапарата їх не стало: 10 вражаючих знімків, за мить до смерті

Ніколи не знаєш, який день може виявитися останнім

Деяким людям вдалося сфотографувати останні миті життя. Так що ж було за кілька секунд після клацання фотоапарата?

1. Її вбила звістка про смерть коханого

Це фото вдалося зняти фотографу, що йшов повз. Саме в момент дівчина викинулася з вікна свого будинку після звістки про те, що її коханий загинув на війні в 1942 році.


2. Трагічне авіашоу

Під час авіашоу у 2007 році, яке проходило в Польщі, щось пішло не так. На знімку видно, як один з літаків за мить зіткнеться з уламками другого. У той день загинули обидва пілоти.


3. Останній робочий день

Цей знімок став останнім для ремонтників, які працювали на вітрогенераторі в Норвегії. Несподівано спалахнула пожежа і чоловіки втратили усі шляхи до виходу. На фото видно, що молодики стояли обійнявшись.


4. Смерть в очах дитини

Це моторошне фото зроблено в Колумбії після виверження вулкана. Дівчинка Омайра Санчез застрягла під уламками будинку, провівши три дні у воді. Безліч інфекцій потрапили в рани на тілі дівчинки, від чого вона і померла.


5. Останній знімок студентів

На цьому знімку зображена останню мить кількох студентів, які вирушили на екскурсію в місто Маналі. Вони стояли біля берега річки, і в цю мить відкрили шлюзи для викиду води. За офіційними даними, в той трагічний день загинуло понад 20 осіб.


6. Смертельне селфі

Смерть, яка сталася з хлопцем Оскаром Атеромом Агілару, можна назвати дурною. Він вирішив сфотографуватися з пістолетом, і в один момент приставив зброю до скроні. Молодик не знав, що той був заряджений. Оскар помер дорогою до лікарні.


7. Його погубило хобі

Хлопця, який зображений на фото, звали Павло Кашин. Він розпрощався з життям під час виконання трюку на даху шістнадцятиповерхової будівлі.


8. За секунду до теракту

На фото зображені щасливі батько з донькою. Вони посміхаються і не знають, що зовсім скоро їх життя обірветься. Цей знімок зроблений в Ірландії в 1998 році, коли на вулицях міста Ома трапився теракт, в результаті якого загинуло 29 осіб.


9. Фото вбивці

Політику з Філіпін Рейнальдо Дагсу вдалося випадково сфотографувати свого вбивцю за мить до загибелі. Чоловік робив фото своєї сім'ї - вони були дуже щасливі та раділи наступаючому 2011 року.


10. Вони так і не побачили зірки

Це фото стало останнім для екіпажу космонавтів "Челленджер". Шаттл розбився через кілька хвилин після запуску. Нікому з членів екіпажу, на жаль, вижити не вдалося.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Новій Зеландії відкриють виставку з кращими у світі фотографіями дикої природи.