П'яний скутерист в'їхав в металеву огорожу, намагаючись втекти від поліції

У Києві на Севастопольській площі екіпаж патрульної поліції помітив чоловіка, який намагається сісти на пошкоджений моторолер Yamaha

Незважаючи на те, що до нового року залишилося понад тиждень, на вулицях Києва все частіше можна зустріти людей в алкогольному сп'янінні.

Так, патрульна поліція столиця помітила, як чоловік в стані алкогольного сп'яніння намагається сісти за кермо пошкодженого моторолера Yamaha.

За попередньою версією правоохоронців, чоловік не впорався з керуванням моторолера, в'їхавши в металеву огорожу. Потім він намагався втекти від поліцейських із заблокованим переднім колесом скутера. Копи під'їхали до нього, але чоловік не міг до ладу пояснить, що з ним сталося і чому він намагається знову сісти за кермо. На порушника склали протоколи за порушення правил дорожнього руху і керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Також портал "Коментарі" розповідав про те, 21 грудня від 21-річної власниці автомобіля Lexus RX 300 надійшло повідомлення в поліцію про викрадення транспортного засобу. За словами дівчини, вона залишила машину на СТО в селі Циркуни . 37-річний співробітник автомобільного сервісу вирішив скористатися відсутністю господині машини і покататися на іномарці. Слідуючи по кільцевій дорозі, по близькості до екопарках, чоловік не впорався з керуванням і злетів з траси в бік лісосмуги. За даними поліції, співробітник СТО знаходився в нетверезому стані. Життя чоловіка нічого не загрожує, однак його госпіталізували з травмами.

Раніше стало відомо, як шахраї вимагають гроші у власників автомобілів. Зловмисники шантажують водіїв, стверджуючи, що зробили в машині "закладку", яка може обернутися дорогим ремонтом. Аферистам вдається пробратися в салон автомобіля.