Окупанти збирають сили і готуються захопити Миколаїв: що відомо

Окупанти хочуть взяти Миколаїв за будь-яку ціну

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім розповів, що окупанти РФ з величезними силами готуються захопити місто і вже перегрупувалися.

За його словами, окупанти хочуть захопити Миколаїв за всяку ціну.

"Мабуть, їм поставили завдання взяти наше місто за всяку ціну", - сказав Кім.

Голова ОДА заспокоїв жителів міста та наголосив, що захисники Миколаєва готові до оборони. І в окупантів нічого не вийде.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти десантуються у Миколаївській області. На Миколаївщині окупанти висадили десант. Згідно з інформацією, було висадження десанту в районі Балівного. 4 вертольоти. Про це повідомив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім. Також продовжуються бої біля Калинівки. Їх там розбили. Частина тому пішла у бік Баштанки. На даний час у місті Миколаїв ворога немає. За його словами, українські військові притиснули до землі десант, що висадився в аеропорту, стріляють на поразку і вимагають їх здатися в полон.

Також "Коментарі" інформували про те, що на 9 день війни окупанти націлились на Миколаїв, армія окупантів може спробувати заволодіти Миколаєвом. Сили противник підійшли до міста з кількох напрямків. Як стверджує Миколаївський міський голова, в цей час до обласного центру Миколаївської області з херсонського напрямку йде на прорив колона ворожих танків. Танки були б вже в місті, але агресор мусив вступити в бій. Ще сюди підходять військові підрозділи з Баштанського і Снігурівського напрямків.