Окупанти влучили ракетою у відділення "Нової пошти" у Миколаєві: що відомо

Віталій Кім розповів про обстріл російських окупантів

Загарбники з РФ під час ракетного обстрілу міста Миколаїв зруйнували будинок, в якому працювала цивільна установа - відділення "Нової пошти". Про це повідомив в соціальних мережах очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

За словами миколаївського посадовця, цивільна поштова установа повністю зруйнована. Також три жителі обласного центру зазнали поранень в результаті обстрілу.

"Поясніть мені, навіщо стріляти дорогою ракетою в цивільне відділення Нової пошти? Вони думають ми там ховаємо військових? Ми Новою поштою передаємо снаряди? Залякування?", - зазначає в своєму повідомленні голова Миколаївської ОВА.

При цьому, керівник Миколаївської обласної військової адміністрації ще раніше повідомив, що не бачить загрози прориву загарбників з РФ через місто Вознесенськ до Одеси.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що показали, як виглядає зруйнований окупантами Миколаївський аеропорт. В соціальних мережах виставили світлини, на яких можна побачити поруйнований російськими загарбниками Миколаївський міжнародний аеропорт. Наслідки бомбардувань – жахливі. Знімки опубліковані в Instagram фотографом johnniezigger. В повідомленні зазначено, що місцеві жителі пов’язували з міським аеропортом власні надії на успішний економічний розвиток регіону, зміни на краще в місті та області, поступ вперед. Тому їм важко дивитись на ці фото і стримувати власні емоції, констатуючи те, що сталось. Автор світлин переконаний, що окупанти руйнують все, що ми побудували і створили, забирають сотні життів, травмують наших дітей і ламають тисячі доль.