Окупанти відстрілюють своїх: у Чернігівській області тривають запеклі бої

Окупанти вдаються до звірячих методів

В Чернігівському регіоні продовжуються бої українських захисників із російськими загарбниками. Про це інформують представники Оперативного командування "Північ" в соціальних мережах, зазначаючи, що ситуацію контролюють Збройні сили України та силовики.

За оприлюдненою інформацією, загарбники панікують та застосовують на території звірячі методи - піддають обстрілам населені пункти та мирних жителів, чинять грабежі та нищать оселі людей, спрямовуючи на них вогонь артилерії й танків. Цілі підрозділи загарбників оточені нашими військами. Щоб прорвати його, вони стріляють і ці вогневі ураження завдають втрат їх же військам, які зараз ведуть ближні бої з українськими збройними підрозділами.

Зовсім нещодавно, мужнім захисникам, що обороняють Чернігівську область вдалось знешкодити передовий пункт керування загарбників та знищити кілька ворожих колон з наявною у них бронетехнікою. Ворог шокований та вибитий з колії, адже зламані його подальші плани наступу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернігові є проблеми з водопостачанням та теплом. В місті Чернігів після обстрілів загарбників зараз непростою є ситуація з водо- та теплопостачанням. Про це, виступаючи під час телемарафону, проінформував міський голова Чернігова Владислав Атрошенко. Як він зазначив, Чернігів знаходиться на автономному електропостачанні, бо відключений від загальноукраїнської мережі. Атрошенко повідомив, що в більшій частині міських районів немає гарячої води та тепла в помешканнях, на окремих вулицях немає навіть холодного водопостачання.