Окупанти грабують людей на дорогах у Сумській області (ВІДЕО)

Російські окупанти займаються мародерством на автодорогах Сумської області

Агресори з Росії чинять грабежі та мародерства на автошляхах Сумщини. З цієї причини мешканці області не можуть вирушити в евакуацію зі своїх поруйнованих війною міст і сіл.

Про це інформує в соціальних мережах глава Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Як він зазначає, відповідаючи на запитання громадян, сьогодні не можна безпечно евакуюватись з міста Суми чи з інших міст області, як Охтирка, Тростянець, Лебедин, та інших сумських населених пунктів.Бо російські військовослужбовці займаються мародерством. Здійснюють грабіж, а буває, що і стріляють в автомобілі мирних людей біженців.

Керівник Сумської області розмістив відеоролик з автостради Київ-Суми. Тут можна подивитись, як на ділянці автодороги біля міста Суми залишені авто, які обчистили військові мародери.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Ірпені під час евакуації людей окупанти підірвали залізничні колії. В місті Ірпінь післяобідньої пори, в суботу, 5 березня загарбники з допомогою вибухівки попідривали залізничні колії. Опубліковано приголомшливу фотографію – внизу, під залізничним мостом стоять мирні городяни. Про це на власній сторінці в соціальних мережах написала заступниця очільника Комітету українського парламенту з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла. Народний депутат розмістила жахливу фотографію. "Ірпінь сьогодні. Біля Києва. Росіяни підірвали залізничні колії під час евакуації мирного населення", - так підписала нардепка цю приголомшливу фотографію.