Головна Новини Суспільство події Очільника Геокадастру Дніпропетровської області побили прямо на роботі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільника Геокадастру Дніпропетровської області побили прямо на роботі: подробиці

Віталія Духневича було побито на робочому місці

8 лютого 2022, 22:25
Поділіться публікацією:

Тимчасового керівника управління Геокадастру Дніпропетровського регіону Віталія Духневича  побили просто в робочому кабінеті. Про це інформує 49000.com.ua.

Очільника Геокадастру Дніпропетровської області побили прямо на роботі: подробиці

Виконувач обов'язків голови Геокадастру в Дніпропетровській області Віталій Духневич (фото: 49000.com.ua)

Четвертого лютого, в п’ятницю,  коли вже закінчувався робочий тиждень, до кабінету виконуючого обов’язки голови без запрошення прийшли п’ятеро чоловіків та три жінки – всі вони фахівці цього державного управління.

 В грубій формі вони поставили вимогу Віталію Духневичу надати їм електронні ключі та перелік певних документів. Але  для цього  вони мали би представити  певні запити та дозволи, яких вони не мали.

Керівник управління  навідріз відмовився виконувати їх вимоги. Тоді прибулі побили Духневича. Наслідки конфлікту плачевні для тимчасового керівника Дніпропетровського управління  Геокадастру. Він знаходиться в лікарні. Йому зламали кисть руки та пошкодили праве вухо.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Києві напали та жорстоко побили радника ВенедіктовоїВ місті Київ на одній з вулиць незнайомці  завдали перехожому важких ушкоджень та накивали п’ятами. 49-річного потерпілого завезли до лікарні. Він виявився радником  генпрокурора Венедиктової. Вже з’ясовано, що 49-річного потерпілого, який обіймає посаду помічника генпрокурора,  побили четверо незнайомих йому людей. Залишивши свою жертву, вони втекли з місця бійки. Працівник Генеральної прокуратури перебував на вулиці в той час, коли до нього підійшли агресивні незнайомці. Вони перепитали його ім'я та прізвище. Представники вуличної банди  з реплікою "Отримуй за наш народ!" кинулись його молотити кулаками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини