Головна Новини Суспільство події Нові подробиці вибуху багатоповерхівки в Києві: є загиблий
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові подробиці вибуху багатоповерхівки в Києві: є загиблий

Рятувальники займаються ліквідацією наслідків вибуху

21 червня 2020, 12:18 comments3189
Поділіться публікацією:

Вибух у багатоповерховому будинку в столичному районі Позняки, забрав життя, щонайменше, у однієї людини. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Нові подробиці вибуху багатоповерхівки в Києві: є загиблий

Так, за інформацією рятувальників, станом на 11 годин працівники ДСНС виявили одного загиблого. Роботи на місці події дозволили звільнити із завалів трьох чоловік, імовірно, мешканців зруйнованого будинку. Також, рятувальники евакуювали 21 людину.

На місці вибуху організували штаб з ліквідації наслідків аварії, працюють мобільні групи ДСНС та співробітники Національної поліції.

Попередні дані вказують, що причиною інциденту став вибух газу. І, хоча пожежної небезпеки на даний момент немає, вибух зруйнував перекриття четвертого, п'ятого, шостого, сьомого і восьмого поверхів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що утро в столиці ознаменувався вибухом. За попередньою інформацією, в одній з київських багатоповерхівок вибухнула газоповітряна суміш. Вибух зруйнував перекриття між кількома поверхами. Інцидент стався в Дарницькому районі, на проспекті Григоренка. Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, "21 червня о 10:00 у Дарницькому районі на вул. Григоренка, 41, в дев'ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо газоповітряної суміші з подальшим руйнуванням міжповерхових перекриттів 4, 5, 6, 7 поверхів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини