Несподівана трагедія на борту літака: раптово померла стюардеса на очах у пасажирів

Стюардеса Габріела Каріо померла на борту літака.

Трагічний випадок стався на борту внутрішнього рейсу в Італії, коли 57-річна стюардеса Габріела Каріо померла на очах у шокованих пасажирів та колег. Мати трьох дітей, яка працювала в авіакомпанії ITA Airways, відмовилися від медичної допомоги, бажаючи швидше повернутися додому до своєї родини в Рим.

Під час очікування рейсу в аеропорту муніципалітету Реджо-Калабрія Габріела Каріо почала відчувати себе недобре. Однак, замість звернення за допомогою, вона вирішила не відкладати повернення додому. Вже на борту літака її стан різко погіршився, стюардеса втратила свідомість та померла.

Парамедики прибули на місце інциденту, але врятувати стюардесу не вдалось. Рейс авіакомпанії ITA Airways до Риму було перенесено на вечір, що призвело до затримки інших польотів.

Причини раптової смерті Каріо наразі невідомі. Попередньо повідомляється лише про "раптову хворобу", проте деталі ще з'ясовуються.

Мер Сабаудії Альберто Моска, де вночі відбулись похорони Каріо, сказав: "Я знав Габріеллу. Вона була світлою, завжди усміхненою та доброю жінкою. Від імені адміністрації та всієї громади висловлюю наші щирі співчуття її чоловікові та її улюбленим трьом дітям".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про "чорну смугу" серед пілотів. За кілька днів загинуло одразу троє пілотів пасажирських літаків

Також "Коментарі" писали про бортпровідника, який дав п’ять важливих порад для безпечного польоту в літаку. Крім того, він пояснив, чому небажано притулятись до вікна під час польоту на пасажирському літаку.