Головна Новини Суспільство події Насильство та збут наркотиків: ДБР затримало банду поліцейських
commentss НОВИНИ Всі новини

Насильство та збут наркотиків: ДБР затримало банду поліцейських

У Дніпропетровській області поліцейські, підвищуючи показники роботи, в обмін на гроші та наркотики примушували громадян скоювати злочини

5 червня 2020, 11:39 comments1685
Поділіться публікацією:








Затримані 7 учасників банди поліцейських, серед яких два керівники відділу поліції. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Насильство та збут наркотиків: ДБР затримало банду поліцейських

Зокрема, були затримані начальник та заступник Павлоградського відділу поліції ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області, начальник сектору цього ж відділу поліції та 4 оперативних працівників.

Фігуранти протягом 2019-2020 років "підвищували" показники своєї роботи наступним чином: психологічно та фізично змушували громадян вчиняти злочини. Йдеться про крадіжки, збут наркотиків і зброї. Оплатою за вчинення злочинів були гроші та наркотичні речовини. У подальшому потерпілих притягували до кримінальної відповідальності.


Усім поліцейським повідомлено про підозру у вчиненні ряду злочинів: ст. 255 ККУ (створення злочинної організації з метою вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину, а також керівництво такою організацією), ст. 365 ККУ (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалися насильством або погрозою застосування насильства, застосуванням зброї чи спеціальних засобів), ст. 185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб), ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. 

Нагадаємо, протестувальники під будівлею Верховної Ради вимагають відставки Авакова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини