Головна Новини Суспільство події Намагався злетіти: у Росії на частини розлетівся винищувач (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Намагався злетіти: у Росії на частини розлетівся винищувач (ФОТО)

Винищувач Міг-31 розвалився на аеродромі у Росії

31 січня 2022, 00:45
Поділіться публікацією:

На території РФ  зазнав автокатастрофи бойовий винищувач Міг-31, який хотів злетіти. Це сталось на бойовому летовищі, що розташоване  на території Новгородської області. Винищувач так і не реалізував спробу піднятись в повітряний простір, за межами злітної смуги він розпався на частини. Про це повідомляє ТАСС.

Намагався злетіти: у Росії на частини розлетівся винищувач (ФОТО)

Російський винищувач Міг-31 розвалився на аеродромі (фото: t.me/LastBP)

 Світлина з бойовим винищувачем, від якого залишись уламки, з’явилась в соціальних мережах. Там же розмістили офіційну версію того, що сталось

 Представники  Повітряно-космічних сил Росії зробили заяву, що причина НП з бойовим літаком – його технічна несправність.

Пілоти бойового літака не постраждали. Але сам літак, який за своїми параметрами є двомісним надзвуковим висотним всепогодним винищувачем-перехоплювачем далекого радіусу дії, переламався майже наполовину. Представники  Повітряно-космічних сил країни дали  запевнення, що цей Міг-31 буде відновлено.

Варто зауважити,  що останнім часом в РФ  стали частішими  випадки НП за участі військових літаків.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії розбився винищувач МіГ-29За попередньою інформацією авіакатастрофа могла статися через відмову техніки. Інцидент стався вчора, 18 серпня, в Астраханській області Росії. Винищувач ВКС РФ МіГ-29 зазнав аварії в безлюдному місці на території полігону Ашулук. Відзначається, що політ виконувався без боєкомплекту. В результаті події загинув пілот літального апарату. За попередньою інформацією авіакатастрофа могла статися через відмову техніки. На місце інциденту попрямувала комісія Головного командування ВКС. На цей момент встановлюються всі обставини події.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: t.me/LastBP
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини