На Волині жінка замовила вбивство колишнього чоловіка, щоб не повертати кредит банку

Жінка набрала багато кредитів на ім'я чоловіка

У Волинській області жінка вирішили вбити свого колишнього чоловіка, щоб не плати кредит банку, який вона оформила на його ім'я. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

Вбивці вона пропонувала гонорар в розмірі 10 тисяч гривень.

Правоохоронці з'ясували, що 36-річна жінка, використовуючи документи свого чоловіка, оформила на його чимало кредитів загальною сумою 200 тисяч гривень.

Але поліцейським вдалося врятувати чоловіка і запобігти його вбивству. Вони інсценували злочин і зловили замовницю "на гарячому" під час зустрічі з "ймовірним" кілером біля одного з сіл Володимир-Волинського району.

Жінку заарештували, їй вже повідомили підозру в організації замаху на замовне вбивство. Якщо її провину доведуть, то зловмисниця може провести за ґратами кілька років. Саме таку санкцію передбачає ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Волині чоловіка поховали в мішку без діагностування COVID-19. У Луцькій районній лікарні пацієнт помер від інсульту, проте причиною смерті назвали коронавірус.

За словами дружини померлого, у її 63-річного чоловіка стався інсульт, а через два дні їй повідомили страшну новину про його смерть. Однак найбільше жінка була здивована тим, що причиною смерті став COVID-19, адже ніяких тестів на визначення захворювання її чоловікові не робили. Як стверджують родичі, у зв'язку з цим діагнозом було неможливо провести звичайний похоронний обряд і нормально попрощатися з рідною людиною.