На українському курорті п'яний відпочивальник напав на поліцейського

Співробітникові поліції була потрібна допомога медиків

В смт Кирилівка стався напад на співробітника патрульної поліції. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Запорізької області.

Як стало відомо, на території однієї з баз відпочинку на косі Пересип, чоловік, що приїхав з Полтавської області, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння заважав іншим відпочивальникам і провокував бійку. Про це власник бази сповістив поліцейських.

Після прибуття на місце події, правоохоронці намагалися поговорити з буйним чоловіком, але той зовсім не реагував на їх слова і зауваження. Щоб припинити його хуліганські дії, співробітникам поліції довелося застосувати наручники. Дебошира доставили в сектор поліцейської діяльності.

Перебуваючи в відділенні поліції, під час складання адміністративного протоколу, затриманий накинувся на співробітника поліції і завдав йому удар ногою по тулубу.

Потерпілому викликали швидку допомогу, а потім правоохоронець ще раз звернувся до мед закладу в місті Мелітополь для надання допомоги після нападу.

Зловмисника затримали за ч. 2 ст. 345, що означає насильство по відношенню до поліцейського. На даний момент вирішується питання повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального злочину. За напад на співробітника правоохоронних органів йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в запорізькому ТРК на відвідувача напали з ножем. Інцидент трапився на очах у покупців і співробітників магазина.

Також портал "Коментарі" писав про те, що під Запоріжжям напали на чоловіка, катували і погрожували вбити. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.