На оновленому Шулявському шляхопроводі Києва впали відразу три стовпи освітлення (відео)

Рух транспорту паралізовано в усі чотири сторони

На оновленому Шулявському мосту Києва НП - тут впали основи трьох ліхтарів для освітлення шляхопроводу. Очевидці повідомляють, що з огляду на відсутність будь-яких слідів кріплень в опорах, вони нічим не були зафіксовані, що призвело до падіння засобів освітлення менш ніж за рік експлуатації шляхопроводу. Відзначимо, з бюджету на будівництво моста витратили понад одного мільярду грн.

На цей момент на шляхопроводі утворилася пробка з транспортних засобів, що призвело до паралізації руху на всіх чотирьох смугах.


Раніше "Коментарі" писали про те, що у російському Владивостоці відбулася масове дорожньо-транспортна пригода, що призвело до кількох постраждалим і однієї смерті. Так, зі зведення правоохоронців і слів очевидців стало відомо, що "винуватцем" аварії став вантажний транспортний засіб - бетонопомпа. По всій видимості, в автомобіля була несправна гальмівна система - перед в'їздом на міст через річку водій не впорався з керуванням, врізався в кілька легкових транспортних засобів, протаранивши їх. Серед таких була і маршрутка - від удару її відкинуло на тротуар, в результаті чого постраждали три пасажири.

Крім того, відомо, що в соціальних мережах з'явилося моторошне відео дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на Волині. На записі видно, що автомобіль Opel білого кольору по всій видимості через сильну ожеледь виїхав на зустрічну смугу руху, де на всій швидкості зіткнувся з вантажівкою DAF, який протягнув легковий автомобіль ще кілька десятків метрів. Opel в результаті ДТП зім'яло повністю.