На дорозі "Київ-Харків-Довжанський" гасили масштабну пожежу: чому стався вибух та що відомо

Сума збитків від вибуху встановлюється

Вночі в Харківській області стався потужний вибух газу на одній з автозаправних станцій АЗС. Про це повідомляють в прес-службі Служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Харківській області.

Відомо, що 28 жовтня, о пів на п'яту годину ранку на території АЗС, що розміщено на трасі "Київ-Харків-Довжанський" стався вибух. В результаті загорілися два вантажних тягачі з причепами, які стояли на території АЗС. На місце працівники АЗС викликали пожежників, адже вогонь спалахнув дуже швидко й для гасіння пожежі знадобилося чимало ресурсів.

Подія трапилася біля села Рай-Оленівка, що розташоване в Харківському районі. Причиною вибуху називають розгерметизацію підземної ємності з газом. Повідомляється, що в ємності було кілька десятків кубів газу, її об'єм - 18 метрів кубічних.

Пожежу на площі 250 метрів квадратних гасили протягом години 40 працівників ДСНС. Вогонь знищив дві вантажівки. Потерпілих від вибуху немає. Суму збитків встановлюють.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Харкові в ДТП загинула людина. Неповнолітнього водія затримали, йому вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наразі хлопець перебуває в ізоляторі.

Також ми писали, що інформоване джерело в Державній кримінально-виконавчій службі повідомило виданню, що дівчина тривалий час "поводиться зразково". ЗМІ зазначає, що її поведінка схожа на поведінку засудженого, який готується вийти за УДЗ (умовно-дострокове звільнення). Зайцева не порушує порядок, читає багато книг, бере участь в заходах і трудиться на одному з цехів. Нагадаємо, що 18 жовтня 2017 року Україну шокувала звістка про смертельне ДТП в Харкові за участю 20-річної Олени Зайцевої, в якому загинули п'ятеро людей.