Головна Новини Суспільство події МВС та МОН мають розслідувати секс-скандал за участю ректора Бугрова – експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС та МОН мають розслідувати секс-скандал за участю ректора Бугрова – експерт

За словами Максима Джигуна, ректору КНУ та його команді необхідно, як мінімум, розповісти громадськості, чи є опубліковані у ЗМІ листування справжніми чи підробленими

10 лютого 2022, 15:10
Поділіться публікацією:

У подіях навколо ректора університету Володимира Бугрова особливе занепокоєння викликають нібито пропозиції допомоги з навчанням в обмін на сексуальні послуги. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політичний експерт Макс Джигун, передає "Голос".

МВС та МОН мають розслідувати секс-скандал за участю ректора Бугрова – експерт

Володимир Бугров - фото: Укрінформ

За словами експерта, ця ситуація кидає тінь на керівника одного з найбільших та найвідоміших університетів України. Тому поряд із традиційними звинуваченням недоброзичливців в атаках та уникнення прямих питань про суть ситуації було б добре, щоб ректор та його команда самостійно розповіли, чи є опубліковані листування справжніми чи підробленими; хто міг би бути замовником та реалізатором такої “дискредитаційної кампанії”; не хотів би ректор провести зустріч із колективом/вченою радою/студентською спільнотою і раз і назавжди закрити питання щодо цього конфлікту.

Як зазначає Джигун, у нашій країні така поведінка посадових осіб вишів – не нова і можна легко згадати кілька подібних скандалів. Проте, незважаючи на публічний розголос та шалені репутаційні втрати фігурантів подібних скандалів, такі ситуації у нас все ще трапляються.

"Але якщо пан Бугров уникає такого спілкування, то йому, певно, є що приховувати. І в цьому випадку відомства Шкарлета та Монастирського мають провести розслідування та дати оцінку його діям", – резюмує експерт.

Нагадаємо, що на початку лютого зареєстровано телеграм-канал "Бугров leaks", де було викладено нібито листування ректора університету Шевченка зі студентками та працівницями освітнього закладу. Автор анонімного каналу стверджував, що керівник вузу, зокрема, вів пікантне листування з першокурсницею, якій нібито пропонував "відпочити від робочої рутини" у заміському будинку.

Сам же Бугров зазначав, що брудна інформаційна атака з метою дискредитації його як керівника університету розпочалася наприкінці ревізії Державної аудиторської служби (грудень 2021 року):

"Я ретельно вивчав цей документ, а це 400 сторінок з описом порушень діяльності нашого університету за період з 2018 року. Кіотський протокол, забудови університетської території, яка є власністю держави, нецільове використання бюджетних коштів... Зовнішня перевірка показала, що у скоєному винні конкретні особи. Заради свого порятунку мене, моїх близьких та колег за останній місяць залякували, обливали брудом, зламували акаунти, і всіляко тиснули, з однією метою – щоб я пішов з посади ректора", — писав на своїй сторінці у Facebook Бугров.

Тому, зазначав ректор КНУ, численні брудні рекомендовані публікації — це не про мораль. Це про великі гроші, владу та відповідальність за скоєне.

Бугров також повідомляв, що метою компанії, яку розгорнули щодо нього є дискредитувати, залякати, принизити, деморалізувати та дезорганізувати його та всю університетську спільноту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини