Мер міста на Харківщині перейшов на бік окупантів: йому загрожує довічне

Іван Столбовий почав працювати з окупантами

Очільник Балаклійської територіальної громади Іван Столбовий розпочав співпрацю із російськими загарбниками. Відтепер цьому посадовцю світить довічне ув’язнення за зраду своєї держави.Про це інформує в своєму Telegram-каналі керівник Харківської ОДА Олег Синєгубов.

"Він зрадив інтереси країни, зрадив українських захисників та односельчан. Іван Столбовий зараз збирається працювати з тими, хто вбиває наших людей та руйнує наші міста", - зазначив в своєму повідомленні Синєгубов.

За державну зраду цьому представнику місцевого самоврядування світить чималий тюремний термін: від 15-річного ув’язнення до довічного терміну покарання.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що депутатці Мелітополя та меру Куп'янська повідомили про підозру. Колаборантам та пособникам ворога в Україні правоохоронці оголошують підозри. Працівники СБУ продовжують виявляти пособників російських окупантів в різних областях та затримувати їх. Правоохоронці фіксують всі випадки співпраці з окупантами, адже це вважається державною зрадою. Відповідно до змін в кримінальному кодексі колаборантам загрожує довічне позбавлення волі. Співпрацю з ворогом можуть класифікувати за статтями 109, 110, 111, 113, 258, 258-3, 258-5, 260, 263, 332-2, 345, 348, 437, 438 Кримінального кодексу України. Вже оголошено підозру депутатці Мелітопольської міськради Галині Данильченко та тим, хто разом з нею співпрацюють з російськими окупантами. Також оголошено підозру в державній зраді меру Куп’янська Геннадію Мацегорі, який співпрацює з окупантами.