Матір покійного нардепа Полякова записала емоційне звернення на могилі сина

Напередодні депутата поховали на чернігівському кладовищі

Матір народного обранця від Чернігівщини Антона Полякова через соціальні мережі щиро подякувала всім українцям і землякам, які проявили своє співчуття і підтримали рідних молодого політика в цей важкий час. Відеоролик з материнською подякою всім землякам за щирість і слова підтримки виставлений у соціальних мережах. Записали його на місці останнього місця спочинку її сина в рідному Чернігові.

Матір нардепа говорить просто і зворушливо. Каже, що вчора на цьому чернігівському кладовищі поховали її улюблену дитину. І висловлює щирі слова подяки звичайним українцям за те, що підтримали в момент несподіваної трагедії та співпереживають її великому материнському горю.

"Сім'я народного депутата Антона Полякова висловлює всім, хто простягнув нам руку допомоги в цій складній ситуації, щиру подяку. Вічна і світла пам'ять померлому", - так завершується текст звернення.


Смерть Антона Полякова, що відомо

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що таксист, що підвозив нардепа Полякова, зізнався у брехні. Таксиста, в автомобілі якого виявили тіло загиблого нардепа Антона Полякова, майже добу протримали в поліцейській дільниці. Причому поліціянти нічим не обґрунтовували такі дії. Копи нібито застосовували фізичну силу до затриманого. Адвокат розповів, що Поляков опинився в автомобілі таксі не по своїй волі. Його туди пересадили з іншої машини. При цьому раніше вийшов ряд публікацій у ЗМІ про те, що таксист сам розповідав, як підібрав нетверезого нардепа в центрі Києва.


Також "Коментарі" повідомляють про те, що в поліції розповіли про останні години життя нардепа Полякова. Працівники поліції міста Києва перевірили, чим займався народний обранець Антон Поляков, який пішов з життя в ніч з 7 на 8 жовтня у приватному таксі, в кілька останніх годин свого життя.