Кремлівський пропагандист вкрав з Маріуполя використаний тубус від NLAW

Соловйов покрутив тубус перед камерою та показав, де повинен бути приціл

Російський журналіст Володимир Соловйов, якого вчора "засвітили" через соціальні мережі в заблокованому ворогом місті Маріуполь, в ефірі вихвалявся привезеним звідти тубусом, що є частиною протитанкової системи NLAW виробництва Британії.

Привезений британський комплекс, яким знищують танки, цей рупор Кремля продемонстрував під час своєї програми.

Пропагандист з усіх позицій крутив свій "трофей" на камеру, далі взяв його на своє плече, розповівши глядачам, що це захоплений загарбниками NLAW, але в нього немає прицілу. Його в фронтовому місті збили загарбники.

"Тинц-тинц, дивишся і працюєш", - сказав про цю грізну зброю пропагандист з Кремля..

Соловйов на свій манер прорекламував західну протитанкову систему, напевно так і не усвідомивши, що він вже послужив українцям і встиг знищити ворожі танки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Маріуполі у військовій формі "засвітився" головний пропагандист Кремля. Один з ведучих російських пропагандистів Володимир Соловйов сказав, що в ці дні знаходиться в заблокованому загарбниками РФ місті Маріуполь. Представник російського медіа виклав світлину з керівником так званих бойовиків "ДНР" Денисом Пушиліним неподалік міського Металургійного комбінату імені Ілліча. Там московський пропагандист стоїть у військовому спорядженні, надягнув каску та бронежилет. До речі, там не видно жодного надпису, що міг засвідчити, що він — представник преси. Кремлівський рупор опублікував фото з бойовиком Пушиліним та "спалив" локацію.