Головна Новини Суспільство події Коронавірус забрав життя ще одного відомого українця
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус забрав життя ще одного відомого українця

Помер генеральний директор КБ «Південне»

24 листопада 2020, 12:24 comments2356
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 24 листопада, помер генеральний директор КБ "Південне" Олександр Дегтярев. Причиною смерті стала коронавірусна інфекція COVID-19. Про це стало відомо з повідомлення Офісу президента в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус забрав життя ще одного відомого українця

"Він був з тих, чиє життя зберігало для нас велику мрію. Про Україну, яка може. Яка хоче і буде серед перших. На жаль, ми особливо гостро це розуміємо, коли втрачаємо саме тих, хто вмів ламати стереотипи та розширювати горизонти", — йдеться в повідомленні.

Олександру Дегтяреву менш як місяць тому виповнилося 69 років. У 2010 — 2016 рр. він обіймав посаду генерального конструктора — генерального директора КБ "Південне", а з 2018 року був генеральним директором підприємства.

Раніше "Коментарі" писали, що в Бразилії від коронавірусу помер популярний бодібілдер Віктор Луна, якому було 37 років. Його не стало через серцевий напад, який був викликаний ускладненнями, пов'язаними з коронавірусом.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Людмила Барбір поділилася розповіддю про ускладнення, що виникли після коронавірусної інфекції. Вона запевняє, що через захворювання у неї з'явилися проблеми з нирками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини