Концерт відомої рок-групи був зірваний поліцією через порушення карантинних правил

Сума штрафу може досягти 170 тисяч гривень

Концерт української рок-групи "Бумбокс" у Львові був зірваний правоохоронцями. Рок-музиканти повинні були виступити вчора, 13 листопада, проте через відсутність карантинних обмежень під час концерту поліція була змушена призупинити захід. Як повідомляють відвідувачі заходу, в приміщенні було до півтисячі людей, тому про дотримання соціальної дистанції між ними не могло бути й мови, не дивлячись на те, що організатори обіцяли стежити за дотриманням правил. Крім того, багато хто з фанатів проігнорували вимогу надіти захисні маски. По факту порушення карантинних вимог було складено протокол про вчинення правопорушення. Тепер організатори будуть зобов'язані сплатити штраф, розмір якого визначить суд.

Відомо, що, щоб потрапити на скандальний концерт, фанати віддали до півтори тисячі гривень. Чи поверне гроші за зірваний концерт організатор - неясно.

Нагадаємо, раніше незадоволений новиною про рішення Кабміну ввести карантин вихідного дня мер Львова Андрій Садовий, на своїй офіційній сторінці в Facebook повідомив, що до 30 листопада суботу та неділю місто буде вважати робочими. Пізніше на сайті міськради Львова з'явився відповідний документ.