Головна Новини Суспільство події Інструктор з підготовки побив військового на полігоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Інструктор з підготовки побив військового на полігоні

На Кіровоградщині ДБР розпочало провадження за фактом побиття військовослужбовця на полігоні

сьогодні, 15:41
Поділіться публікацією:

Працівники ДБР порушили кримінальне провадження за фактом побиття військовослужбовця на навчальному полігоні на Кіровоградщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державного бюро розслідувань.

Інструктор з підготовки побив військового на полігоні

Іллюстративне фото

17 вересня 2024 року під час занять з вогневої підготовки між інструктором та одним з курсантів виник конфлікт. У результаті суперечки посадовець побив військовослужбовця прикладом автомата. З тілесними ушкодженнями курсанта було госпіталізовано до лікарні. Вже наступного дня слідчі Бюро порушили провадження за ч. 5 ст. 426-1 ККУ.

Досудове розслідування триває.

Процесуальне керівництво здійснює Кропивницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Державне бюро розслідувань (ДБР) відкрило кримінальну справу у зв'язку зі смертю військовослужбовця внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП). За кермом автомобіля, який скоїв наїзд, перебував один із керівників Ніжинського районного управління поліції.

Інцидент трапився сьогодні приблизно о 11:00. Правоохоронець на службовому автомобілі прямував до одного з перехресть в центрі Ніжина, коли раптово на дорогу вибіг чоловік. Водій не зміг уникнути зіткнення, і військовослужбовець, який отримав травми, загинув на місці події. Згідно з попередньою інформацією, водій був у тверезому стані. Фото – за посиланням.     

Читайте також: Військовий викрадав майно з частини та здавав у ломбард

Слідством встановлено, що 32-річний кулеметник з липня по вересень 2023 року викрадав військове майно, а саме: три дальноміри Rangemaster 2800 Leica, які в подальшому здав в ломбард. Таким чином державі заподіяно збитків на суму майже 95 000 грн. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини